Namsos Hybelhus er et hybelhus som ligger rett ved Olav Duun Vg. skole i Namsos. Adressen er Yrkesvegen 5, 7805 NAMSOS. :


Her kan du leie enkel eller dobbel hybel. Alternativt et dobbeltrom for en person (stor enkel hybel). Alle rom er møblert.

Nærmere Olav Duun vg. skole kommer du ikke. Det går sti fra hybelhuset og rett over til skolens område. Du er på skolen på 2-3 minutter. Greit å slippe buss/sykkel, ved å bo så nært. I tillegg er det et rolig område, uten mye trafikk på natta, så man sover også godt på Namsos Hybelhus. Det er også kort vei til sentrum/HINT - ca 2 km. Bygget er total renovert i 2014/2015

Hver seksjon består av 6 enkle hybler og 1 dobbel hybel (som også kan leies som stor enkel hybel). Dermed bor det maks 7-8 personer på en seksjon. På deling har man felles kjøkken og TV stue. Kjøkken er med 2 oppvaskmaskiner, 2 komfyrer, 2 kjøleskap, 2 frysere og 1 micro ovn. Det er 3 komplette bad på deling for hver seksjon. I sokkel har man 6 hybler og 2 bad. Det er felles vaskerom i kjeller. Alle bad har varmekabler. Hver seksjon har balansert ventilasjonsanlegg.

Alle rommene er møblerte. Renhold av fellesarealer en gang pr uke er inkludert i prisen. WIFI Internett er inkludert. Vi har også vakt avtale med Securitas, som går vekterrunder på bygget.

Våre ordinære priser på langtidsleie er som følger;

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 3.800 + 600 i akonto strøm
- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 4500 + 700 i akonto strøm
- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 5500 + 800 i akonto strøm.

Depositum Langtidsleie: 

1. Innbetalt på depositum konto i bank er (leie + strøm) x 2. 

2. Dersom det stilles garanti fra andre så er kravet (leie + strøm) x 4. 

Vi kredittsjekker alle våre leietakere, og kan i enkelte tilfeller stille høyere krav til depositum/garanti, enn det som fremgår ovenfor. Vi forbeholder oss videre retten til, og avslå leietakere, med betalingsanmerkninger.  

Våre priser for ukesleie (Kun 1 uke) er som følger;
- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 1750 + 200 i strøm

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 2100 + 250 i strøm

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 2900 + 400 i strøm

Våre priser for ukesleie (2 uker +) er som følger;
- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 1550 + 200 i strøm

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 1850 + 250 i strøm

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 2500 + 400 i strøm

Slutt renhold ved ukes leie er obligatorisk: 

Priser renhold:

Enkeltrom kr 600 og større enkeltrom/dobbeltrom kr 750. 

Er hybel ikke rengjort ved avreise (gjelder både kort- og langtidsleie), og renhold ikke er forhåndsbestilt, blir det belastet minimum kr 800 for enkeltrom og kr 950 for større enkeltrom/dobbeltrom. Er det unormalt skittent, så blir det belastet kr 600 pr time. 

Dersom madrass/seng er skitten, og disse må vaskes/renses, så blir det fakturert minimum kr 600 for dette, evt etter medgått tid/utgifter. Dersom overmadrass er så skitten at den må byttes, faktureres kr 1300 for dette.  Dette kommer i tillegg til evt vanlig rengjøring. 

Laken, putevar og senge trekk må medbringes, men kan dog leies til følgende priser: 

Dyne og pute kr 350 pr gang. 

Sengetøy med håndkle (lagt i pose på rom) - kr 190 pr sett 

Depositum ukes utleie er kr 2000 for enkelt rom og kr 3000 for dobbeltrom.

Dersom du vil leie så trenger vi at du sender oss en melding om at du vil leie, og vi trenger da følgende informasjon: Navn beboer + Adresse + Postnummer + Sted + Mobil + E-post + Fødselsdato. Er beboer under 18 år, så må vi ha de samme opplysningene både på beboer og foreldre/foresatte. Videre må du oppgi ønsket leieperiode med dato fra-til.

Ønsker du å bo på samme seksjon, som noen du kjenner, så opplys gjerne også om dette. Vi vil da tilstrebe dette, så langt det er praktisk mulig.

SPESIELL INFORMASJON TIL DEG SOM VI LEIE FRA SKOLESTART HØSTEN 2018 - RESERVER NÅ MED GRATIS KANSELLERING, OM DU IKKE KOMMER INN PÅ SKOLE I NAMSOS;

Dersom du vil leie fra skolestart 2018, så kan kontrakt inngås nå, men med en mulighet for kansellering. Leieforholdet må starte senest 10.08.18 (du kan starte tidligere om du ønsker det). 

Du kan skriftlig kansellere kontrakten, dersom du ikke kommer inn på skole i Namsos. En slik kansellering må skje senest 25.7.18. Du slipper da oppsigelsestiden i kontrakten. Kanselleringen er kostnadsfri. 

Dersom Depositum er opprettet, så får man et gebyr for kanselleringen på kr. 1.000. Kansellering etter den tid, medfører en oppsigelsestid på 3 mnd, regnet fra den 1. i måneden etter at oppsigelse er skriftlig levert (e-post godtas, men må være bekreftet mottatt av oss).

Depositum må opprettes i Grong Sparebank, før innflytting. Vi anbefaler at dette gjøres på kontoret i Namsos. Kostnad for å opprette depositum konto betales av utleier. Dette er banken kjent med, og trekker dette direkte fra oss. Det er svært viktig at depositum er på plass. Det gjøres oppmerksom på at banken trenger noe tid på dette, normalt 7-10 dager. Man får ikke tilgang til boligen før dette er ordnet.

* Vi tar forbehold om at vi kan endre priser/betingelser, som er oppgitt ovenfor, i spesielle kampanjer. Strøm avregnes etter reelt forbruk, etter en oppsatt fordelingsnøkkel, basert på kvadratmeter for hybelen. Oppgitte beløp er minimums beløp, men dersom man bruker mer, så blir differansen fakturert leietaker. Det blir normalt tatt en avregning pr år, eller når leietaker flytter ut. På ukes leie er strømprisen fast.

For å melde din interesse  gjerne benytte kontaktskjemaet nederst på denne siden. Du kan også ta kontakt på e-post eller MOBIL/SMS: 915 51 000. 

Gjerne også ta en kikk på vår facebook side. Her får du oppdatert deg på spesialtilbud, om du liker siden vår; www.facebook.com/namsoshybelhus


Bilder og planløsninger fra Namsos Hybelhus

 
 

Skjema for bestilling av rom Namsos Hybelhus - Langtidsleie eller ukes leie:

Kontakt oss

Skjema for kortere henvendelser: 

Drømmer du om egen Spaniabolig?