Månedsleie Namsos Hybelhus:

Namsos Hybelhus er et hybelhus som ligger rett ved Olav Duun Vg. skole i Namsos. Adressen er Yrkesvegen 5, 7805 NAMSOS.  

Her kan du leie enkel eller dobbel hybel. Alternativt et dobbeltrom for en person (stor enkel hybel). Alle rom er møblert. På hybelhuset bor det hovedsakelig, studenter fra Universitetet i Namsos, og fra Olav Duun vg skole.  Vi prøver å fordele de på universitetet på egne seksjoner, og vg skole på egne, så langt det er praktisk mulig. 

Nærmere Olav Duun vg. skole kommer du ikke. Det går sti fra hybelhuset og rett over til skolens område. Du er på skolen på 2-3 minutter. Greit å slippe buss/sykkel, ved å bo så nært. I tillegg er det et rolig område, uten mye trafikk på natta, så man sover også godt på Namsos Hybelhus. Det er også kort vei til sentrum/HINT - ca 2 km. Bygget er total renovert i 2014/2015/2017. videre er alle rom og fellesarealer malt opp på nytt sommeren 2020. 

Hver seksjon består av 6 enkle hybler og 1 dobbel hybel (som også kan leies som stor enkel hybel). Dermed bor det maks 7-8 personer på en seksjon. På deling har man felles kjøkken og TV stue. Kjøkken er med 2 oppvaskmaskiner, 2 komfyrer, 2 kjøleskap, 2 frysere og 1 micro ovn. Det er 3 komplette bad på deling for hver seksjon. I sokkel har man 6 hybler og 2 bad. Det er felles vaskerom i kjeller med 4 vaskemaskiner, som har myntautomat (1 vask koster kr 20). Alle bad har varmekabler. Hver seksjon har balansert ventilasjonsanlegg.

Alle rommene er møblerte. Renhold av fellesarealer en gang pr uke er inkludert i prisen. Strøm, oppvarming, vann og WIFI Internett er inkludert. Brannalarm på alle rom, med direkte varsling til Namsos Brannvesen.

Våre ordinære priser (Inkludert strøm, vann og WIFI) på langtidsleie, tidsubestemt leiekontrakt med 3 mnd oppsigelse, er som følger (Gjeldene fra 10.8.20);

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møbl-ert kr 4.600 (Herav strøm 650)

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 5.650 (Herav strøm 900)

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 6.900 (Herav strøm 1.000)

Våre ordinære priser  (Inkludert strøm, vann og WIFI) på langtidsleie, tidsbestemt leiekontrakt 3 år, men med mulighet for oppsigelse en gang pr år, slik at man kan flytte ut 1.7)  (Gjeldene fra 10.8.20);

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 4.450 (Herav strøm 650)

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 5.500 (Herav strøm 900)

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 6.700 (Herav strøm 1000)

Depositum Langtidsleie: 

1. Innbetalt på depositum konto i bank er leie ink strøm x 2. 

2. Dersom det stilles garanti fra andre så er kravet leie ink strøm x 4. 

Vi kredittsjekker alle våre leietakere, og kan i enkelte tilfeller stille høyere krav til depositum/garanti, enn det som fremgår ovenfor. Vi forbeholder oss videre retten til, og avslå leietakere, uten noen nærmere grunngivelse.    

Priser renhold/skader:

Forhåndsbestilt senest 1 uke før utflytting: Enkeltrom kr 650 og større enkeltrom/dobbeltrom kr 800. 

Er hybel ikke rengjort ved avreise (gjelder både kort- og langtidsleie), og renhold ikke er forhåndsbestilt, blir det belastet minimum kr 900 for enkeltrom og kr 1100 for større enkeltrom/dobbeltrom. Er det unormalt skittent, så blir det belastet kr 650 pr time. 

Dersom madrass/seng er skitten, og disse må vaskes/renses, så blir det fakturert minimum kr 800 for dette, evt etter medgått tid/utgifter. Dersom overmadrass er så skitten at den må byttes, faktureres kr 1600 for dette.  Dette kommer i tillegg til evt vanlig rengjøring. 

Pris om rullegardin er ødelagt på hybel er kr 1200. Skader på annet inventar vurderes iht skaden, som er påført. 

Dersom rommet ikke er klart til utleie, fra samme dag som leietaker flytter ut, pga manglende skade eller renhold, så kan utleier fakturere leie for den tiden det tar å utbedre dette, med da minimum 1 uke. 

Dersom du vil leie så trenger vi at du sender oss en melding om at du vil leie, ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Er beboer under 18 år, så må vi ha de samme opplysningene både på beboer og foreldre/foresatte. 

Ønsker du å bo på samme seksjon, som noen du kjenner, så opplys gjerne også om dette. Vi vil da tilstrebe dette, så langt det er praktisk mulig.

Depositum må opprettes i utleiers bank, før innflytting. Kostnad for å opprette depositum konto betales av utleier. Dette er banken kjent med, og trekker dette direkte fra oss. Det er svært viktig at depositum er på plass. Det gjøres oppmerksom på at banken trenger noe tid på dette, normalt 7-10 dager. Man får ikke tilgang til boligen før dette er ordnet.

* Vi tar forbehold om at vi kan endre priser/betingelser, som er oppgitt ovenfor, i spesielle kampanjer.  

For å melde din interesse  gjerne benytte kontaktskjemaet nederst på denne siden. Du kan også ta kontakt på MOBIL/SMS: 915 51 000. 

Gjerne også ta en kikk på vår facebook side. Her får du oppdatert deg på spesialtilbud, om du liker siden vår; www.facebook.com/namsoshybelhus


Skjema for bestilling av rom Namsos Hybelhus - Langtidsleie:

Bilder og planløsninger fra Namsos Hybelhus

 
 

Drømmer du om bolig i Spania? - Solens land