Månedsleie Namsos Hybelhus:

Namsos Hybelhus er et hybelhus som ligger rett ved Olav Duun Vg. skole i Namsos. Adressen er Yrkesvegen 5, 7805 NAMSOS.  

Her kan du leie enkel eller dobbel hybel. Alternativt et dobbeltrom for en person (stor enkel hybel). Alle rom er møblert. På hybelhuset bor det hovedsakelig, studenter fra Universitetet i Namsos, og fra Olav Duun vg skole.  Vi prøver å fordele de på universitetet på egne seksjoner, og vg skole på egne, så langt det er praktisk mulig. 

Nærmere Olav Duun vg. skole kommer du ikke. Det går sti fra hybelhuset og rett over til skolens område. Du er på skolen på 2-3 minutter. Greit å slippe buss/sykkel, ved å bo så nært. I tillegg er det et rolig område, uten mye trafikk på natta, så man sover også godt på Namsos Hybelhus. Det er også kort vei til sentrum/HINT - ca 2 km. Bygget er total renovert i 2014/2015/2017

Hver seksjon består av 6 enkle hybler og 1 dobbel hybel (som også kan leies som stor enkel hybel). Dermed bor det maks 7-8 personer på en seksjon. På deling har man felles kjøkken og TV stue. Kjøkken er med 2 oppvaskmaskiner, 2 komfyrer, 2 kjøleskap, 2 frysere og 1 micro ovn. Det er 3 komplette bad på deling for hver seksjon. I sokkel har man 6 hybler og 2 bad. Det er felles vaskerom i kjeller med 4 vaskemaskiner, som har myntautomat (1 vask koster kr 20). Alle bad har varmekabler. Hver seksjon har balansert ventilasjonsanlegg.

Alle rommene er møblerte. Renhold av fellesarealer en gang pr uke er inkludert i prisen. WIFI Internett er inkludert. Vi har også vakt avtale med Securitas, som går vekterrunder på bygget. Brannalarm på alle rom, med direkte varsling til Namsos Brannvesen.

Våre ordinære priser på langtidsleie, tidsubestemt leiekontrakt med 3 mnd oppsigelse, er som følger (Gjeldene fra 1.1.19);

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 3.900 + 650 i akonto strøm
- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 4700 + 800 i akonto strøm
- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 5700 + 950 i akonto strøm.

Våre ordinære priser på langtidsleie, tidsbestemt leiekontrakt (Minst 1 skoleår uten oppsigelse), er som følger (Gjeldene fra 1.1.19);

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 3.750 + 650 i akonto strøm
- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 4550 + 800 i akonto strøm
- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 5550 + 950 i akonto strøm.

Depositum Langtidsleie: 

1. Innbetalt på depositum konto i bank er (leie + strøm) x 2. 

2. Dersom det stilles garanti fra andre så er kravet (leie + strøm) x 4. 

Vi kredittsjekker alle våre leietakere, og kan i enkelte tilfeller stille høyere krav til depositum/garanti, enn det som fremgår ovenfor. Vi forbeholder oss videre retten til, og avslå leietakere, uten noen nærmere grunngivelse.    

Priser renhold/skader:

Forhåndsbestilt senest 1 uke før utflytting: Enkeltrom kr 650 og større enkeltrom/dobbeltrom kr 800. 

Er hybel ikke rengjort ved avreise (gjelder både kort- og langtidsleie), og renhold ikke er forhåndsbestilt, blir det belastet minimum kr 900 for enkeltrom og kr 1100 for større enkeltrom/dobbeltrom. Er det unormalt skittent, så blir det belastet kr 650 pr time. 

Dersom madrass/seng er skitten, og disse må vaskes/renses, så blir det fakturert minimum kr 750 for dette, evt etter medgått tid/utgifter. Dersom overmadrass er så skitten at den må byttes, faktureres kr 1500 for dette.  Dette kommer i tillegg til evt vanlig rengjøring. 

Pris om rullegardin er ødelagt på hybel er kr 1200. Skader på annet inventar vurderes iht skaden, som er påført. 

Dersom rommet ikke er klart til utleie, fra samme dag som leietaker flytter ut, pga manglende skade eller renhold, så kan utleier fakturere leie for den tiden det tar å utbedre dette, med da minimum 1 uke. 

Dersom du vil leie så trenger vi at du sender oss en melding om at du vil leie, ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Er beboer under 18 år, så må vi ha de samme opplysningene både på beboer og foreldre/foresatte. 

Ønsker du å bo på samme seksjon, som noen du kjenner, så opplys gjerne også om dette. Vi vil da tilstrebe dette, så langt det er praktisk mulig.

SPESIELL INFORMASJON TIL DEG SOM VI LEIE FRA SKOLESTART HØSTEN 2019 - RESERVER NÅ MED GRATIS KANSELLERING, OM DU IKKE KOMMER INN PÅ SKOLE I NAMSOS;

Dersom du vil leie fra skolestart 2019, så kan kontrakt inngås nå, men med en mulighet for kansellering. Leieforholdet må starte senest 10.08.19 (du kan starte tidligere om du ønsker det). Høsten 2018 hadde vi fullt på Namsos Hybelhus, så det lønner seg å være ute i god tid. 

Du kan skriftlig kansellere kontrakten, dersom du ikke kommer inn på skole i Namsos. En slik kansellering må skje skriftlig på e-post senest 01.08.19. Du slipper da oppsigelsestiden i kontrakten. Kanselleringen er kostnadsfri. 

Dersom Depositum er opprettet, så får man et gebyr for kanselleringen på kr. 1.000. Kansellering etter den tid, medfører at kontraktens vilkår for kansellering gjelder. 

Oppsigelse av hybel skal alltid sendes skriftlig som rekomandert sending til Namdal Eiendom AS, Pb 72, 7808 NAMSOS. Den kan også sendes skrifltig på e-post knut@rent-a-flat.com, men da skal utleier alltid bekrefte mottak av denne. Er en slik skriftlig bekreftelse ikke gitt, så er oppsigelsen ikke gyldig fremsatt. 

Depositum må opprettes i Grong Sparebank, før innflytting. Kostnad for å opprette depositum konto betales av utleier. Dette er banken kjent med, og trekker dette direkte fra oss. Det er svært viktig at depositum er på plass. Det gjøres oppmerksom på at banken trenger noe tid på dette, normalt 7-10 dager. Man får ikke tilgang til boligen før dette er ordnet.

* Vi tar forbehold om at vi kan endre priser/betingelser, som er oppgitt ovenfor, i spesielle kampanjer. Strøm avregnes etter reelt forbruk, etter en oppsatt fordelingsnøkkel, basert på kvadratmeter for hybelen. Oppgitte beløp er minimums beløp, men dersom man bruker mer, så blir differansen fakturert leietaker. Det blir normalt tatt en avregning pr år, eller når leietaker flytter ut.  

For å melde din interesse  gjerne benytte kontaktskjemaet nederst på denne siden. Du kan også ta kontakt på MOBIL/SMS: 915 51 000. 

Gjerne også ta en kikk på vår facebook side. Her får du oppdatert deg på spesialtilbud, om du liker siden vår; www.facebook.com/namsoshybelhus


Bilder og planløsninger fra Namsos Hybelhus

 
 

Skjema for bestilling av rom Namsos Hybelhus - Langtidsleie:

Drømmer du om egen Spaniabolig?