Ukesleie Namsos Hybelhus:

Namsos Hybelhus er et hybelhus som ligger rett ved Olav Duun Vg. skole i Namsos. Adressen er Yrkesvegen 5, 7805 NAMSOS. :

Her kan du leie enkel eller dobbel hybel. Alternativt et dobbeltrom for en person (stor enkel hybel). Alle rom er møblert. På hybelhuset bor det hovedsakelig, studenter fra universitetet i Namsos, og fra Olav Duun vg skole.  Vi prøver å fordele de på universitetet på egne seksjoner, og vg skole på egne, så langt det er praktisk mulig. 

Nærmere Olav Duun vg. skole kommer du ikke. Det går sti fra hybelhuset og rett over til skolens område. Du er på skolen på 2-3 minutter. Greit å slippe buss/sykkel, ved å bo så nært. I tillegg er det et rolig område, uten mye trafikk på natta, så man sover også godt på Namsos Hybelhus. Det er også kort vei til sentrum/HINT - ca 2 km.

Hver seksjon består av 6 enkle hybler og 1 dobbel hybel (som også kan leies som stor enkel hybel). Dermed bor det maks 7-8 personer på en seksjon. På deling har man felles kjøkken og TV stue. Kjøkken er med 2 oppvaskmaskiner, 2 komfyrer, 2 kjøleskap, 2 frysere og 1 micro ovn. Det er 3 komplette bad på deling for hver seksjon. I sokkel har man 6 hybler og 2 bad. Det er felles vaskerom i kjeller med 4 vaskemaskiner, som har myntautomat (1 vask koster kr 20). Alle bad har varmekabler. Hver seksjon har balansert ventilasjonsanlegg.

Alle rommene er møblerte. Renhold av fellesarealer en gang pr uke er inkludert i prisen. Strøm, oppvarming, vann og WIFI Internett er inkludert. Brannalarm på alle rom, med direkte varsling til Namsos Brannvesen.

Våre priser for ukes leie (Kun 1 uke) er som følger fra 01.01.2024;

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 2.390

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 2.890

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 4.090

Våre priser for ukes leie (2-3 uker) er som følger fra 01.01.2024;

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 2.290

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 2.790

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 3.890

Priser renhold:

Slutt renhold ved ukes leie er obligatorisk. Pris enkeltrom kr 890 og større enkeltrom/dobbeltrom kr 1.150. 

Er det unormalt skittent, så blir det belastet kr 790 pr time. 

Dersom madrass/seng er skitten, og disse må vaskes/renses, så blir det fakturert minimum kr 1.300 for dette, evt etter medgått tid/utgifter. Dersom overmadrass er så skitten at den må byttes, faktureres kr 2.700 for dette.  Dette kommer i tillegg til evt vanlig rengjøring. 

Pris om rullegardin er ødelagt på hybel er kr 1.800. Skader på annet inventar vurderes iht skaden, som er påført. 

Dersom rommet ikke er klart til utleie, fra samme dag som leietaker flytter ut, pga manglende skade eller renhold, så kan utleier fakturere leie for den tiden det tar å utbedre dette, med da minimum 1 uke. 

Laken, putevar og senge trekk må medbringes, men kan dog leies til følgende priser: 

Dyne og pute kr 415 pr gang. 

Sengetøy med håndkle (lagt i pose på rom) - kr 310 pr sett 

Depositum ukes utleie er kr 3800. Firma/Foreninger med godkjent kredittsjekk og offentlige etater slipper normalt depositum. 

Dersom du vil leie så fyll ut skjemaet for å bestille nedenfor. Er beboer under 18 år, så må vi ha de samme opplysningene både på beboer og foreldre/foresatte. Videre må du oppgi ønsket leieperiode med dato fra-til.

* Vi tar forbehold om at vi kan endre priser/betingelser, som er oppgitt ovenfor, i spesielle kampanjer. 

Du kan også ta kontakt på e-post eller MOBIL/SMS: 915 51 000. 

Gjerne også ta en kikk på vår facebook side. Her får du oppdatert deg på spesialtilbud, om du liker siden vår; www.facebook.com/namsoshybelhus


Skjema for bestilling av rom Namsos Hybelhus - Ukes leie:

Bilder og planløsninger fra Namsos Hybelhus

 


Drømmer du om bolig i Spania - Solens land?