Ukesleie Namsos Hybelhus:

Namsos Hybelhus er et hybelhus som ligger rett ved Olav Duun Vg. skole i Namsos. Adressen er Yrkesvegen 5, 7805 NAMSOS. :

Her kan du leie enkel eller dobbel hybel. Alternativt et dobbeltrom for en person (stor enkel hybel). Alle rom er møblert. På hybelhuset bor det hovedsakelig, studenter fra universitetet i Namsos, og fra Olav Duun vg skole.  Vi prøver å fordele de på universitetet på egne seksjoner, og vg skole på egne, så langt det er praktisk mulig. 

Nærmere Olav Duun vg. skole kommer du ikke. Det går sti fra hybelhuset og rett over til skolens område. Du er på skolen på 2-3 minutter. Greit å slippe buss/sykkel, ved å bo så nært. I tillegg er det et rolig område, uten mye trafikk på natta, så man sover også godt på Namsos Hybelhus. Det er også kort vei til sentrum/HINT - ca 2 km. Bygget er total renovert i 2014/2015

Hver seksjon består av 6 enkle hybler og 1 dobbel hybel (som også kan leies som stor enkel hybel). Dermed bor det maks 7-8 personer på en seksjon. På deling har man felles kjøkken og TV stue. Kjøkken er med 2 oppvaskmaskiner, 2 komfyrer, 2 kjøleskap, 2 frysere og 1 micro ovn. Det er 3 komplette bad på deling for hver seksjon. I sokkel har man 6 hybler og 2 bad. Det er felles vaskerom i kjeller med 4 vaskemaskiner, som har myntautomat (1 vask koster kr 20). Alle bad har varmekabler. Hver seksjon har balansert ventilasjonsanlegg.

Alle rommene er møblerte. Renhold av fellesarealer en gang pr uke er inkludert i prisen. Strøm, oppvarming, vann og WIFI Internett er inkludert. Brannalarm på alle rom, med direkte varsling til Namsos Brannvesen.

Våre priser for ukesleie (Kun 1 uke) er som følger;

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 2090

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 2400

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 3400

Våre priser for ukesleie (2 uker +) er som følger;

- Enkel hybel for 1 person, på 8,1 m2, og møblert kr 1.890

- Enkel stor hybel for 1 person, på 10,2-12,4 m2, og møblert kr 2.200

- Dobbel hybel for 2 personer, på 12,4 m2, og møblert kr 3.200

Slutt renhold ved ukes leie er obligatorisk: 

Priser renhold:

Forhåndsbestilt senest 1 uke før utflytting: Enkeltrom kr 700 og større enkeltrom/dobbeltrom kr 900. 

Er hybel ikke rengjort ved avreise (gjelder både kort- og langtidsleie), og renhold ikke er forhåndsbestilt, blir det belastet minimum kr 1000 for enkeltrom og kr 1200 for større enkeltrom/dobbeltrom. Er det unormalt skittent, så blir det belastet kr 650 pr time. 

Dersom madrass/seng er skitten, og disse må vaskes/renses, så blir det fakturert minimum kr 900 for dette, evt etter medgått tid/utgifter. Dersom overmadrass er så skitten at den må byttes, faktureres kr 1800 for dette.  Dette kommer i tillegg til evt vanlig rengjøring. 

Pris om rullegardin er ødelagt på hybel er kr 1300. Skader på annet inventar vurderes iht skaden, som er påført. 

Dersom rommet ikke er klart til utleie, fra samme dag som leietaker flytter ut, pga manglende skade eller renhold, så kan utleier fakturere leie for den tiden det tar å utbedre dette, med da minimum 1 uke. 

Laken, putevar og senge trekk må medbringes, men kan dog leies til følgende priser: 

Dyne og pute kr 350 pr gang. 

Sengetøy med håndkle (lagt i pose på rom) - kr 225 pr sett 

Depositum ukes utleie er kr 2000 for enkelt rom og kr 3000 for dobbeltrom.

Dersom du vil leie så fyll ut skjemaet for å bestille nedenfor. Er beboer under 18 år, så må vi ha de samme opplysningene både på beboer og foreldre/foresatte. Videre må du oppgi ønsket leieperiode med dato fra-til.

Ønsker du å bo på samme seksjon, som noen du kjenner, så opplys gjerne også om dette. Vi vil da tilstrebe dette, så langt det er praktisk mulig.

* Vi tar forbehold om at vi kan endre priser/betingelser, som er oppgitt ovenfor, i spesielle kampanjer. 

Du kan også ta kontakt på e-post eller MOBIL/SMS: 915 51 000. 

Gjerne også ta en kikk på vår facebook side. Her får du oppdatert deg på spesialtilbud, om du liker siden vår; www.facebook.com/namsoshybelhus


Skjema for bestilling av rom Namsos Hybelhus - Ukes leie:

Bilder og planløsninger fra Namsos Hybelhus

 


Drømmer du om bolig i Spania - Solens land?